Dit is Rombou

Rombou helpt boerenbedrijven met ontwikkelen. Of het nu gaat om adviezen, vergunningen aanvragen, architectuur of bouwbegeleiding. Net wat nodig is, voor de groei die u voor ogen hebt. Soms letterlijk in vierkante meters, soms op een heel ander vlak.

We helpen ondernemers en bewoners op het platteland op elk moment in hun ontwikkeling met raad en daad. Dat alles om ervoor te zorgen dat u kunt blijven groeien. ‘Groei’ hoeft trouwens niet altijd te betekenen dat uw bedrijf groter wordt. Groei heeft meerdere dimensies. Voor de ene agrariër komt het neer op een grotere stal, voor de ander staat het symbool voor een nieuwe fase in zijn werkzame leven of de periode erna. Groei kan ook een besluit zijn om juist kleinschaliger te gaan ondernemen. Degene die hierover beslist bent u. Rombou is er om u op alle vlakken rondom de ontwikkeling van uw bedrijf terzijde te staan en te adviseren.

Visie

Rombou streeft naar een leefbaar en winstgevend platteland voor alle ondernemers en bewoners met respect voor mensen, dieren en de omgeving.

Missie

Samen met zijn klanten bouwt Rombou elke dag actief aan groei en ontwikkeling voor ondernemers en bewoners op het platteland. Wij zijn een bron van kennis op elk moment in dit traject, van adviezen en vergunningen tot architectuur en bouwbegeleiding. Daarbij stimuleren we onze medewerkers, onze partners én onze klanten het maximale uit zichzelf te halen met creatieve, rendabele en duurzame oplossingen voor het bedrijf en de omgeving, nu en in de toekomst.