Dit is Rombou

Rombou helpt boerenbedrijven met ontwikkelen. Of het nu gaat om adviezen, vergunningen aanvragen, architectuur of bouwbegeleiding. Net wat nodig is, voor de groei die u voor ogen hebt. Soms letterlijk in vierkante meters, soms op een heel ander vlak.

We helpen ondernemers en bewoners op het platteland op elk moment in hun ontwikkeling met raad en daad. Dat alles om ervoor te zorgen dat u kunt blijven groeien. ‘Groei’ hoeft trouwens niet altijd te betekenen dat uw bedrijf groter wordt. Groei heeft meerdere dimensies. Voor de ene agrariër komt het neer op een grotere stal, voor de ander staat het symbool voor een nieuwe fase in zijn werkzame leven of de periode erna. Groei kan ook een besluit zijn om juist kleinschaliger te gaan ondernemen. Degene die hierover beslist bent u. Rombou is er om u op alle vlakken rondom de ontwikkeling van uw bedrijf terzijde te staan en te adviseren.

Visie

Rombou streeft naar gezonde en duurzame ondernemingen met oog voor mensen en hun omgeving.

Missie

Rombou inspireert ondernemers met ideeën voor gezonde en duurzame ontwikkeling van bedrijfslocaties. Als ervaren en betrokken strategisch adviseur staan wij paraat in elke fase van de onderneming. We stimuleren onze klanten en onze medewerkers om steeds opnieuw met creatieve oplossingen het maximale uit zichzelf te halen.